De roestige spijker

Beste heren Poot, Rubinstein, Ottens of Otten, noeste werkers van het redactieteam en lezers,

Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik een website gestart.
http://www.baybasin-report.nl met als mission : Baybasin’s story of his life te vertellen.

Het was mij een waar genoegen om hier in de loop van de tijd te reageren. Ik heb er een soort van ontwikkelingsgeschiedenis van gemaakt, vandaar dat ik hier domicilie had gekozen. Iemand noemde mijn commentaren misprijzend monologen en dat is natuurlijk ook zo. Alleen ik bleef en blijf er vrolijk onder.

Inmiddels heb ik mijn reacties gekopieerd, hoewel ik toch meen dat er zo het één en ander is verdwenen. Jullie hebben daarentegen ook heel veel laten staan en ik was zeker niet mals voor jullie. Daarvoor mijn dank.

Op jullie website  de roestige spijker liet ik me lekker spontaan gaan, met mijn vinnige vingertje op de toetsen van mijn mini ipad. Dat ging wel eens verkeerd. Ik hoop desondanks dat mijn verhaal dan toch overkwam.

Ik ken uiteraard nog steeds niet jullie ware missie maar het mission statement, dat ik van jullie bij de KvK las, daar is niets mis mee, nl:

“Het verwerven van informatie over misstanden bij de overheid en het bijdragen aan de onthulling daarvan alsmede het (doen) bevorderen van onderzoeksjournalistiek op dit terrein”

Ik zou zeggen: Doorgaan! En laat je niet ontmoedigen omdat lezers de donatieknop niet indrukken. Neem een voorbeeld aan Wladimiroff, die ging ook nooit voor de centjes, althans zo beweerde hij, maar altijd voor de eer van de heer.

Lidy Broersma

2 gedachten aan “De roestige spijker”

  1. Ooit trapte ik per ongeluk in een roestige spijker.
    Bij de gedachte alleen al loop ik weer mank.

    Dit weekend wil ik de tijd nemen om jouw nieuwe blog posts te gaan lezen.

    Vriendelijke groet,

  2. Dan hoop ik niet dat ik je al te zeer met mijn artikelen aan het schrikken maak, het is een heftig verhaal. Baybasin kan alle aandacht gebruiken en stelt het zeer op prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.